Orice cazino de prestigiu care se respectă, evident își respectă și clienții fideli. Pe lângă protocolul zilnic, prin care își răsfață clienții cu cafele, ceaiuri, răcoritoare, băuturi alcoolice, băuturi energizante sau tonice, adesea organizează recepții sau petreceri la care sunt servite cele mai apetisante mâncăruri.

Dacă un cazino clasic tentează clientul cu o asemenea ofertă, și cazinoul online lansează o tentație sub formă de Ofertă la VladCazino, care poate fi transformată într-un câștig considerabil.

Dar dacă vorbim de un cazino românesc, ce altă mâncare ar fi mai potrivită decât mâncarea tradițională românească? Și mai mult de atât, la astfel de petreceri tematice, adesea, participanții provin din țări străine. Dacă pentru noi românii, mâncarea orientală sau a unor țări foarte îndepărtate reprezintă o experiență unică a papilelor gustative, pentru străinii veniți în România, mâncarea românească reprezintă un răsfăț culinar de care își vor aduce aminte toată viața.

Mese festive la cazino

Așa cum știm din experiență, bucătăria tradițională românească este diversă și cuprinde mâncăruri de zi cu zi, preparate specifice anotimpurilor, cât și mâncăruri speciale de sărbători.

Însă, în cazul unui asemenea eveniment, cel mai potrivit meniu ar trebui să conțină cele mai reprezentative mâncăruri din cultura gastronomică românească.

Pentru că un asemenea eveniment se desfășoară pe parcursul unei zile întregi este necesară o cantitate destul de mare și variată de mâncare.

Dar nu vă faceți griji, bucătăria românească este atât de bogată, încât s-ar putea organiza în fiecare zi timp de o lună câte un asemenea eveniment, și tot s-ar rata un fel sau două de mâncare.

Printre mâncărurile preferate ale românilor pe care oricine ar putea să le servească la prânz, sunt ciorbele, și dacă doriți să impresionați participanții, serviți ciorba ca în Ardeal. Una dintre cele mai inedite “farfurii” de ciorbă pe care le întâlniți în restaurantele cu specific românesc din Ardeal este pâinea. Da. Ați citit bine. Închipuiți-vă o pâine rotundă, fără miez, coaptă pe vatră, care are un capac tot din același “material comestibil”. Un adevărat răsfăț pentru ochii gurmandului în momentul în care dă capacul jos și descoperă ciorba aburind în mijlocul pâinii.

La cină se pot răsfăța papilele gustative cu un platou țărănesc. Aceste platouri, de obicei formate din mâncare rece, sunt ideale pentru evenimente festive și petreceri. Succesul este asigurat și datorită aspectului viu colorat al prezentării, precum și al combinațiilor potrivite: produse din carne, bineînțeles, preparate după rețete românești, produse din brânzeturi tradiționale, combinate cu verdeață și legume.

Și ca orice român care se respectă, desertul nu trebuie să lipsească de pe masă. Bucătăria românească are câteva răsfățuri dulci, unice, din care amintim papanașii, găluștele cu prune sau plăcinta dobrogeană.

Și dacă nu este timp pentru a merge la un restaurant cu specific românesc, se poate comanda un astfel de platou, care poate fi savurat acasă în paralel cu parierea la ruletă sau la cazinoul online preferat.